Examentraining Inburgeringsexamen 2 maanden, 8 weken, 2x per week

Algemeen

Als u inburgeringsexamen heeft gedaan maar een of meerdere onderdelen niet heeft behaald, biedt het NCB aan deze examenonderdelen apart te trainen. Dit kan voor: EPE, KNS, TGN, Praktijkexamen. De deelnemers hoeven niet alle lessen opnieuw te volgen, zij krijgen alleen training voor die onderdelen die zij nodig hebben.

Cursusinhoud en lesmateriaal

Na aanmelding bij het NCB wordt eerst met de cursist een uitgebreid intakegesprek gevoerd. Vervolgens wordt getoetst om vast te stellen wat de kennis over de verschillende examenonderdelen is. Op basis daarvan wordt per persoon een plan opgesteld hoe de training er uit moet zien.

Elke cursist krijgt van het NCB een inlog voor de NCB e-learningmethode Examentraining Nederlands, KNS en TGN.  Tevens krijgt elke cursist de speciale NCB TGN app voor Android of Apple telefoons. Cursisten kunnen naast het leren in de klas ook thuis achter hun computer onbeperkt met hun cursus oefenen.

Cursisten kunnen de volgende trainingen volgen:

  •  examentraining EPE
  • examentraining KNS
  •  examentraining TGN
  •  examentraining Praktijkexamen.

Aan het einde van de training zijn de cursisten in staat om hun examen succesvol af te leggen.

Vooropleiding en taalniveau
Deze cursus is geschikt voor personen die eerder Inburgeringsexamen hebben gedaan, voldoende kennis bezitten en een taalniveau voor inburgeringsexamen rond NT2 A2 hebben.

Cursusduur en contacturen

De cursisten krijgen gedurende 2 maanden, 8 weken, 2 keer per week 3 uur les.

Totale contacturen zijn: 48 uren.

De cursisten dienen daarnaast minimaal 6 uur per week thuis verder te studeren.

Groepsgrootte en leslocaties

Groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 15 personen.

Alle leslocaties van het NCB zijn voorzien van computers, whiteboard, audiovisuele apparatuur. NCB heeft momenteel diverse leslocaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Tilburg. Voor meer informatie bel naar het NCB: 030-2394959

Kosten
Examentraining: inclusief 48 uren les, inlogcode voor de NCB e-learningmethode Examentraining Nederlands, KNS en TGN. Exclusief examengeld.

Voor alle cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van het NCB van toepassing.