Grote belangstelling voor Nieuwe Start Werk

Het NCB heeft een nieuwe methode ontwikkeld voor personen die beter Nederlands moeten leren om werk te kunnen vinden of te kunnen behouden. Deze methode van het NCB is uniek; het is een combinatie van taalonderwijs met e-learning, sollicitatietraining en voorbereiding op werk.

Het aanleren van de taal en cultuur van de werkvloer staat centraal. De nieuwe aanpak krijgt momenteel veel belangstelling van werkgevers, gemeenten en UWV.

Het programma Nieuwe Start Werk van het NCB bouwt voort op onze e-learning aanpak en kan dus overal worden gegeven en gevolgd. De training bestaat altijd uit een instaptoets, een taaltraining en een training digitale vaardigheden. Daarnaast verzorgen wij een competentietest en combineren de taaltraining met de ontwikkeling van werknemersvaardigheden. Voor werkzoekenden die nog geen duidelijk beeld hebben van hun werkmogelijkheden biedt Nieuwe Start naar het Werk een uitstekend basistraject met daarin onder meer arbeidsmarktori√ęntatie, opstellen van een CV en sollicitatietraining. In samenwerking met bedrijven en brancheorganisaties biedt Nieuwe Start aan het Werk een stevige start voor personen die in een bepaalde branche aan de slag willen gaan. We besteden veel aandacht aan de manier van solliciteren, vakjargon en de omgang met collega‚Äôs en klanten in deze branche. We hebben specifieke opleidingspakketten per branche, zoals zorg, schoonmaak en detailhandel. Voor individuele werkgevers leveren wij met Nieuwe Start op het Werk een aanpak op maat.

Voor meer informatie mail naar info@ncbnet.nl of bel 030-2394959.