NCB start inburgerings- en staatsexamencursussen met diplomagarantie !

NCB start inburgerings

NCB start inburgeringsWil je een inburgerings- of staatsexamencursus volgen met diplomagarantie? Dat kan in Nederland alleen bij het NCB. Vanaf 1 juni 2013 biedt het NCB deze cursussen nu ook aan met diplomagarantie. De deelnemer betaalt één vaste prijs en heeft de zekerheid dat de cursus succesvol wordt afgerond.
Ilhan Akel, directeur van het NCB, ziet de diplomagarantie als een logische stap. ‘In de afgelopen maanden kregen wij veel belangstelling voor onze unieke e-learning methode. Steeds meer inburgeraars volgen hun cursus bij het NCB en ook thuis via internet. Uit de gesprekken met de deelnemers blijkt dat men graag één duidelijke afspraak wil: hoeveel tijd is nodig om het diploma te behalen en hoeveel zal dat kosten? Wij sluiten nu aan bij de wens van onze klanten’.

De diplomagarantie werkt in drie stappen. Het NCB verzorgt een grondige intake en toetsing en geeft de deelnemer een gemotiveerd advies over de tijd van de te volgen cursus. De cursist verplicht zich om de geadviseerde cursus helemaal te volgen en om zich goed in te zetten. Het NCB verzorgt met het e-learning programma een uitstekende opleiding en de cursist wordt door ervaren docenten begeleid. Als het, bij uitzondering, niet lukt om al bij de eerste keer te slagen voor het diploma krijgt de deelnemer net zoveel extra begeleiding als nodig is om wel te slagen. De afspraken worden van te voren goed vastgelegd in een onderlinge overeenkomst: de cursist en het NCB zetten zich allebei maximaal in.

Ilhan Akel: ‘Wij willen bij het NCB dat zoveel mogelijk mensen het inburgerings- of staatsexamendiploma behalen. Met onze uitstekende methode en ervaren docenten kan dat. Daarom geven wij een diplomagarantie. Wij hebben vertrouwen in onze cursisten, methode en docenten. Daarom is onze diplomagarantie uniek in Nederland’.