NCB Opleidingen zoekt stagiaires materiaalontwikkeling voor NT2-onderwijs

NCB Opleidingen
NCB Opleidingen is een taalaanbieder op het gebied van NT2. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van materiaalontwikkeling en hebben wij al verscheidene (online) lesmethodes op de markt gebracht. Wij bieden (een) stageplaats(en) voor WO (master)studenten met een specialisatie in NT2.

Wat wij bieden
Als stagiaire lever je een bijdrage aan de materiaalontwikkeling. Daarbij word je begeleid door het team van materiaalontwikkelaars.

Momenteel wordt de methode Nieuwe Start vernieuwd. De methode bestaat uit zowel e-learning als lesboeken. De delen waarmee wordt toegewerkt naar het inburgeringsexamen worden nu aangepakt. Dat betekent dat er materiaal wordt ontwikkeld voor niveau A0 tot A2 (de komende maanden voornamelijk op niveau A0-A1).

Een stage bij dit project kan je helpen een betere feeling te krijgen met dit (ERK-)niveau en met het ontwikkelen van een kritische blik op en vaardigheid in het ontwikkelen van effectief NT2-lesmateriaal. Deze skills komen later altijd goed van pas; of je nu blijft werken aan materiaalontwikkeling, of als je aan het werk gaat als docent NT2.

Je ontvangt een ruime stagevergoeding en bij goed functioneren zijn er mogelijkheden tot indienstneming. De werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Utrecht (naast Utrecht CS).

Functieprofiel
o Je doet een universitaire opleiding NT2;
o Je hebt affiniteit met het NT2-onderwijs;
o Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);
o Je bent flexibel;
o Je functioneert goed in teamverband;
o Je bent in staat oplossings- en resultaatgericht te werken;
o Je werkt planmatig en bent in staat met deadlines om te gaan;
o Je bent vaardig in het werken met Word en Excel.

Contactgegevens
Schriftelijke sollicitaties kunnen worden gericht aan de directeur van het NCB, de heer I. Akel, per email: solliciteren@ncbnet.nl  Zie voor vragen www.ncbnet.nl of bel naar 088 877 00 00.