Het NCB heeft een unieke e-learningmethodiek waarmee uw medewerkers zelfstandig buiten werktijd Nederlands kunnen leren. U kunt kiezen uit ons huidig aanbod. Ga naar het aanbod

Wij kunnen ook maatwerk e-learning leveren.

Tevens verzorgen wij door het hele land maatwerktrajecten op de werkvloer of incompany train-de-trainer trainingen.

Voordelen van het NCB

Snel maatwerk: Wij kunnen snel leveren wat voor uw werknemers nodig is, omdat wij veel lesmateriaal tot onze beschikking hebben. Wij staan garant voor inhoud én techniek. Wij leveren met uw wensen in korte tijd maatwerkoplossingen voor e-learning. Wij inventariseren met u welke onderwerpen belangrijk voor uw medewerkers zijn en wij stellen een pakket voor u samen.

Zelfstandig werken: Medewerkers kunnen achter iedere computer met internetverbinding de lessen volgen. Onze e-learning is bijzonder geschikt voor zelfstandig werken omdat de e-learning zich aan het niveau van uw medewerker aanpast. Als hij fouten maakt, moet hij oefeningen opnieuw doen en krijgt hij uitleg. Dit zorgt voor een optimaal leerrendement. De werknemer en u zien de voortgang van de werknemer in de e-learning.

Begeleiding: U kunt zelf kiezen welke begeleiding u bij de e-learning wenst. Uw medewerkers kunnen begeleid worden door docenten van het NCB. Wij hebben de expertise op taalverwerving en maken de vertaalslag naar uw bedrijf. Wij kunnen u adviseren hoeveel en in welke vorm begeleiding nodig is. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen medewerkers te laten begeleiden. Hiervoor kunnen wij train-de-trainer sessies organiseren.

Subsidie: Wij kunnen u helpen met de aanvraag van diverse subsidies, zodat u minder kosten heeft voor uw bedrijf.

Voor meer informatie mail naar  info@ncbnet.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bel: 030 2394959 of vul het aanmeldingsformulier in.

Wilt u in vogelvlucht de mogelijkheden zien van onze e-learning?

Bekijk het voorbeeldfilmpje